7 minuni: Arhitecți - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Joc de societate potrivit pentru întreaga familie, ușor de învățat, în timpul căruia jucătorii devin arhitecți antici. Ce trebuie demonstrat pe parcursul jocului? Faptul că cine este cel mai capabil arhitect! Trebuie construit un miracol care va rezista testului timpului. Câștigătorul va primi titlul de Lider al Lumii Antice.
În timpul jocului, jucătorii trebuie să construiască un miracol și să strângă resurse pentru comunitate și, ca un beneficiu suplimentar, trebuie construită armata pentru a rezolva conflictele. Toate acestea acordând atenție poziționării inteligente a resurselor, făcând îmbunătățiri științifice și colectând cât mai multe puncte de victorie.

Jocul îmbunătățește excelent logica.
Timp de joc: aproximativ 25 de minute

Jocul de societate Arhitecți este un joc de sine stătător care poate fi jucat independent de jocul de bază cu titlul 7 minuni.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?