Activity Casino - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Un joc clasic de Activity care nu are tablă de joc sau pioni, are în schimb un capital de pornire sub formă de jetoane care servesc drept pariu. Sarcina ta este să multiplici jetoanele după ce formezi echipe.
Obțineți capitalul inițial și tot ce trebuie să faceți este să ghiciți bine. Măsurați tactic interprețul echipei adversarului ... Câte concepte puteți prezenta echipei în 90 de secunde arătând, desenând și circumscriind atât de abil încât să ghicească pe toate? Trebuie să faceți pariuri tactic. Oricine face o greșeală pierde totul, dar echipa care pariază corect câștigă din nou pariul de două ori! Scopul tău este să obții echipei tale cele mai multe jetoane până la sfârșitul jocului, făcând pariuri inteligente și prezentând cu pricepere sarcinile.
Timp de joc: 45 de minute.

Dimensiuni de ambalare: 40 x 6 x 29 cm.

Accesorii: 204 cărți 16 cărți sfaturi 1 clepsidră 100 chipsuri albastre (1) 50 jetoane roșii (5) regulile de joc (maghiară).

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?