Baby Nurse: Centru de joacă Creșă Cocoon cu păpușă de 42 cm - 20 de piese

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Visul oricărei păpuși de jucărie este creșa Cocoon, care are tot ce este necesar pentru îngrijirea bebelușului. Centrul de joacă pentru bebeluși este format din 3 părți: pătuț, scaun înalt, masă de înfășat. Setul constă dintr-o zonă combinată de dormit și de înfășat, care este dotată cu o ramă foto reglabilă, carusel pentru pătuț și un monitor pentru bebeluși capabil să cânte diferite cântece de leagăn, precum și o cameră de jucărie. În scaunul înalt, cei mici pot hrăni bebelușul cu lingura magică, iar apoi schimba scutecul pe masă de înfășat cu compartimente de depozitare. În plus, pachetul conține și o mulțime de accesorii, precum biberon, farfurie, lingură, flacoane cu mâncare pentru bebeluși, instrumente de igienă și un sistem de monitorizare a bebelușului. Pachetul include și o păpușă bebeluș de 30 cm, care poată să facă pipi. Centrul pentru bebeluși este recomandat pentru păpuși cu înălțimea de până la 42 cm.
Datorită culorilor pastelate și aspectului curat, îi conferă un aspect cu adevărat elegant.

Jocul dezvoltă fantezia și imaginația. Având grija de bebelușul lor, „micuțele mămici” pot imita lumea adulților prin jocuri de rol, astfel pot învăța multe despre responsabilitate, iubire, independență și grijă.

Dimensiuni: 59 x 43 x 48 cm

Accesorii: Centru pentru bebeluși cu 20 de piese, monitor pentru bebeluși cu cântece de leagăn, păpușă-bebeluș de 30 cm care poate să facă pipi Jucăria funcţionează cu baterii (2 x LR03). Bateriile nu sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?