Barbie Dreamhouse: Căsuţă de păpuşi cu trei nivele, cu piscină şi tobogan

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Uşa dublă a căsuţei de vis a lui Barbie este mereu deschisă pentru membrii familiei şi pentru prieteni, care rămân cu plăcere să joace. Căsuţa roz cu trei nivele, cu opt camere, cu suprafaţă în aer liber, cu piscină pe acoperiş, cu tobogan, cu lift funcţional şi cu peste 70 de accesorii promite o joacă de rol în care vei putea dezlănţui imaginaţia. În garajul spațios poate parca confortabil oricare dintre mașinile lui Barbie, chiar şi rulota! La parter găseşti sufrageria şi bucătăria dotată cu aparate care emit sunet realist (plita sâsâie, cuptorul ticăie, fierbătorul de apă fluieră). La primul etaj a primit loc baia şi camera de zi, care poate fi scena perfectă pentru o petrecere de pijama, deoarece canapeaua poate fi transformat în pat supraetajat, iar măsuţa într-un pătuț. La etajul al doilea se află un dormitor cu un dulap de vis, iar camera de studiu poate fi transformată într-un birou. Barbie poate aluneca pe tobogan și apoi poate relaxa în piscina. În căsuţă de păpuşi Barbie Dreamhouse toată lumea poate bucura de distracţie, atât în interior, cât şi în exterior. Pentru a vedea exteriorul şi pentru jocuri suplimentare roteşte căsuţa lui Barbie. Aici poţi prepara mâncăruri delicioase pe gril, te poţi încălzi lângă şemineu, sau poţi admira grădina. Mobila de bucătărie poate fi utilizate ca mobilier de exterior (cuptorul devine grătar, iar frigiderul devine ladă frigorifică). Bucură de o joacă fără sfârşit cu căsuţă de păpuşi Barbie Dreamhouse. Păpuşile şi maşinile pot fi cumpărate separate, aceştia nu fac parte din set. Dimensiunile căsuţei: 122 x 91 cm, dimensiuni de ambalare: 76 x 76 x 22 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?