Barbie: Set de joacă Gelaterie artizanală

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Barbie iubește să se ocupe de oaspeți, să prepară bunătăți și să discute. Nu este o coincidență faptul că a deschis o gelaterie. Ai chef să-l ajuți? În setul de joacă Barbie Gelaterie artizanală, Barbie sosește îmbrăcată în rochie cu model de înghețată și șorț cu dungi, și este gata să deschidă magazinul. Dacă pui plastilină roz sau albastru în mașina de înghețată și strângi maneta de pe mașină, poți face o înghețată realistă. Poți servi și decora înghețata într-un castron sau pâlnie pentru a face perfect, iar banii poți incasa cu ajutorul casei de marcat. Cu acest set, doar imaginația poate limita povestirile cu înghețată.
Păpușa nu se poate opri singură. Culorile și decorațiunile pot diferi de cele prezentate pe imagini.

Dimensiuni de ambalare: 23 x 7 x 33 cm

Accesorii: 1 păpușă Barbie, stație de înghețată, 2 cutii de plastilină colorată, 2 boluri, 2 pâlnii, 3 ornamente pentru înghețată, 2 linguri, un suport de pâlnie și o casă de marcat

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?