Bogyo și Baboca : Joc de societate lunar în limba maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cum ar putea fi mai plăcut să înveți despre anotimpuri decât dacă micii exploratori ar fi însoțiți de Alună, băiatul melc și de Buburuza Baby?

Această colecție de jocuri de societate lunare se adresează în primul rând grupei de vârstă preșcolară. Cutia conține 4 jocuri de societate de niveluri diferite, cu reguli simple și ușor de urmat. În cel mai simplu tip de joc, trebuie să plasați 6 imagini de culori diferite în funcție de culoarea aruncată de cubul de culoare. Al doilea joc are aceleași reguli, dar cu 12 culori. În cel de-al treilea joc, jucătorii se deplasează prin lunile anului, iar în cel de-al patrulea joc, îl pot însoți pe Pihé la petrecerea de Anul Nou de la Balthazar's. Cele două planșe mai simple sunt însoțite de un cub de culori, iar cele două mai complexe de un zar.
Cutia include, de asemenea, un creion de colorat, astfel încât copiii pot adăuga culoare personajelor lor preferate din basme.

Jocul de societate îi introduce pe copii în lumea jocurilor de societate într-un mod jucăuș, pas cu pas, dezvoltându-le în același timp abilitățile de diferențiere a culorilor și de numărare și făcându-le cunoștință cu anotimpurile.

Dimensiunea ambalajului: aprox. 30 x 30 x 6 cm

Accesorii: 1 planșă de joc circulară, 1 planșă de joc pătrată, 8 piese, 2 cuburi de culoare (roșu, galben, portocaliu, alb, albastru, verde), 1 cub de culoare (albastru deschis, gri, roz, violet, maro, negru), 2 cuburi de numere, reguli de joc, fișă de colorat, 24 de imagini pătrate pentru cubul de culoare, 48 de discuri pentru culorile lunilor, 25 de fișe de cărți pentru Revelion.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?