BUKI: labirint cu bile

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Terenul de golf este modernizat!
Cu setul de joacă BUKI Ball Run Labyrinth Labyrinth Play Set, copiii pot construi o cursă de mingi , înaltă și incitantă cu ajutorul elementelor din cutie.

Obstacolele speciale includ un lansator, un pod, un domino, o balanță și multe altele, toate acestea putând fi mutate astfel încât copiii să poată schimba în orice moment traseul mingilor. Cutia sugerează, de asemenea, 4 alternative de traseu, astfel încât copiii le pot folosi ca bază pentru a construi o cursă cu bile, sau chiar să își facă propriile idei.
Cutia conține 10 bile.

Setul dezvoltă percepția vizuală, viziunea spațială, abilitățile de construcție și creativitatea. Setul este compatibil cu celelalte seturi de alergare cu bile BUKI.

Diametrul bilei: 14 mm
Dimensiunea ambalajului: 33 x 30 x 10 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Pistă cu bile din categoria

Produse populare Buki din marca