Cluedo Junior - joc de societate în lb. maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cine a spus că doar adulții pot deveni detectivi? Cu jocul de societate Cludeo Junior, preșcolarii au posibilitatea de a rezolva cazuri misterioase. Regulile jocului urmează mecanica jocului clasic de societate Cluedo, dar cutia ascunde o tablă de joc cu două fețe, prietenoasă copiilor, astfel tinerii detectivi pot urmări misterele nerezolvate pe două niveluri.

Nivelul 1: Haosul locului de joacă
Potrivit poveștii cadru, în timp ce se distra pe locul de joacă, unul dintre personaje și-a pus un obiect în rucsac. Sarcina anchetatorilor este să caute - cu eforturi comune - diferitele obiecte și să afle ce lipsește și cine l-a luat.

Nivelul 2: Misterul laboratorului de științe
Potrivit poveștii cadru, în timpul unui experiment, vulcanul a erupt în mod misterios în laborator. Concurând între ei, jucătorii trebuie să afle cine a pornit vulcanul, cu ce ingrediente și unde ar fi trebuit să fie în loc de locul experimentului greșit.

Jocul dezvoltă abilitatea copiilor de a observa și de a se concentra și, de asemenea, le creează o oportunitate de a încerca jocuri de societate atât cooperative, cât și competitive.

Accesorii: 1 tablă de joc cu două fețe, 9 cărți de joc, 6 pioni personaje, 6 pioni de mobilier, 7 baze galbene, 7 baze albe, 6 baze albastre, 3 zaruri, 2 caiete detectivi, 1 ghid.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?