Coroana copacului - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Coroana copacului este un joc în care jucătorii concurează pentru a crea cea mai colorată și mai bogată pădure tropicală. Ecosistemul junglei este plin de simbioză, iar jucătorii trebuie să crească copaci înalți și plante luxuriante de junglă pentru a atrage o mare varietate de animale sălbatice. Dacă alegeți cu atenție plantele care cresc în pădure, puteți crea echilibrul ideal al florei și faunei și puteți dezvolta o pădure tropicală înflorită.
Dar ai grijă! Plantele se pot ofili rapid într-un climat tropical în schimbare rapida! Fiecare carte recompensează jucătorii cu puncte în moduri diferite. Animalele oferă o acțiune suplimentară - dar numai în perechi! Și dacă obțineți cărți greșite la începutul rundei, puteți scăpa de ele cu foc și secetă. Sau puteți scăpa rivalii de ei. Concurența este mare, deoarece la sfârșitul fiecărui sezon doar cei mai înalți copaci primesc puncte! Fi cel mai inteligent, creează cea mai bogată pădure tropicală din toate timpurile.
Jocul este în limba maghiară.

Dimensiunile ambalajului: 10 x 12 x 2 cm.

Accesorii: 10 tokene de animale, 4 indicatori premiu, 112 cărți, 40 jetoane punctaje, 21 de cărți de semințe, 3 cărți tablă de joc.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?