Covoraș de joacă moale cu model cale ferată și 1 locomotivă Thomas - 100 x 76 cm

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Majoritatea băieților adoră trenurile și desigur și pe Thomas. Covorașul de joacă promite joacă distractivă pe în zilele ploioase și cu vreme nefavorabilă pentru jocurile în aer liber.
Un covoraș de joacă colorat, plină cu acțiuni și de posibilități de joacă nelimitată.

Covorașul de joacă este fabricat din spumă rezistentă și de înaltă calitate. Produsul este rezistent la apă, nu absoarbe lichidul. Nu conține substanțe dăunătoare copiilor. Poate fi curățat ușor și simplu, chiar și cu o lavetă.

Material covor: spumă
Dimensiunile covorașului de joacă: 100 x 76 cm

1 covoraș de joacă
1 locomotivă Thomas

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?