Eagle Zipline: Tiroliană domestică cu leagăn farfurie - 29 m

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Tiroliană de 29 de metri și cu leagăn farfurie va fi o adevărată motivație pentru sporturile în aer liber. Cablul de 29 m lungime din oțel galvanizat (5 mm) asigură alunecarea sigură pentru copii. Se recomanda fixarea acestuia între copaci sau coloane cu un diametru de minim 30 cm pentru a crea nivelul corespunzător de securitate. Mânerele rezistente din plastic sunt atașate de doua plăci metalice pentru o mișcare lină, iar suprafața lor cauciucata este antiderapantă. Șezutul este atașat de frânghie, care este reglabilă pe înălțime. Tiroliană Zipline dezvoltă abilitățile acrobatice și de echilibru ale copiilor. Sarcină maxima 90 kg.

Accesorii: - Cablu din oțel galvanizat (29 m lungime și 5,0 mm diametru) - Cataramă galvanizată pentru întingerea frânghiei - Sanie din metal solid - Scaun cu diametrul de 28 cm cu frânghie - Sarcină maximă 90 kg - Poate fi folosit sub supravegherea directă a adulților - Poate fi asamblat numai de adulți

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?