EnchanTimals: City Tails - Familia Carmel Cat

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Micii fani ai popularului serial animat Enchantimals pot lua parte acum la o adevărată aventură urbană cu pisici cu setul de joacă City Tails, familie Carmel Cat. Setul include 3 păpuși, 3 figurine de pisici și accesorii suplimentare esențiale pentru jocaă, precum patul pentru pisici, ghem sau geanta de transport pentru pisici. Plimbare în parc? Distracție acasă cu ghem? Rămâne doar la latitudinea copiilor să decidă care va fi următoarea aventură neobișnuită a fetițelor și animalelor.

Cu ajutorul setului, fetițele pot juca scenele lor preferate, sau chiar inventa altele noi, în timpul cărora li se dezvoltă imaginația, fantezia și abilitățile de comunicare și pot învăța, de asemenea, multe despre îngrijirea și creșterea responsabilă a animalelor.

În magazinul nostru online sunt disponibile diferite seturi de joacă Enchantimals (pot fi achiziționate separat, disponibilitatea lor poate varia), astfel copii pot construi întreaga lume de basm.
Culorile și decorațiunile pot diferi de cele prezentate în imagine.

Înălțimea păpușii Carmel Cat: aprox. 15 cm
Înălțimea surorilor: cca. 10 cm
Dimensiuni de ambalare: cca. 21 x 33 x 6 cm

Accesorii: 1 păpușă Carmel Cat, 2 păpuși surori, 3 figurine pisici, alte accesorii

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?