Enchantimals: Grădinița de cai

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Păpușa Haydine Horse și căluțul Trotter cunoscute din povestea Enchantimals vor fermeca pe toată lumea. Copii pot experimenta bucuria grijii și a prieteniei adevărate, în timp ce Haydine are grijă de animalele de companie, de căluțul Trotter, de miel și de pui. La grădiniță poate fi găsit toate cele necesare pentru a avea grijă de cei mici. Setul include un pătuț, un birou, o poartă, un coș de ouă și biberon pentru toate animăluțele. Dimensiunea păpuşii: 15 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?