Fisher-Price: Râdeți și creșteți! Tabletă cu note inteligente - limba maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

O tabletă de dezvoltare pentru cei mici!
Tabletele nu sunt recomandate celor mai mici copii... decât dacă sunt făcute special pentru ei, cum este această tabletă Fisher-Price Teach and Learn, care le va oferi o experiență de învățare și de joacă de neegalat cu funcțiile sale inteligente.

Tehnologia Smart Grades permite ca joaca să evolueze odată cu cei mici. Acest lucru este grozav nu numai pentru că le oferă copiilor conținut adaptat nevoilor lor individuale, ci și pentru că, datorită celor 3 niveluri, se pot bucura de același joc de până la trei ori mai mult timp. Pe măsură ce se schimbă nivelurile, se adaugă noi cântece, ziceri și sunete, astfel încât jocul este plin de lucruri noi de descoperit.

Mândrul proprietar al tabletei poate alege dintre 28 de butoane "aplicații" care, atunci când sunt apăsate, redau cântece, scot sunete, litere, cuvinte, nume de animale și o mulțime de alte lucruri interesante. În același timp, ecranul prinde viață și clipește în ritmul melodiilor. Jucăria poate reda peste 100 de cântece, sunete, melodii și fraze.

Dimensiunea ambalajului: 25 x 20,5 x 3,5 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?