Gabby's Dollhouse: Casa de păpuși Purrfect

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pregătește-te pentru niște aventuri incitante cu jocurile de rol cu Gabi, obsedată de pisici, și prietenul ei loial Pandi din serialul de succes NETFLIX!

Cu o înălțime de peste 61 cm, această casă de păpuși în formă de pisică este plină de caracteristici interesante de explorat, inclusiv un turn de livrare, Cat-A-Vator funcțional, sunete și multe altele. Setul include și o figurină de colecție Gabi de 9 cm, pisica Pandy, mobilier și două Dollhouse Delivery.

Chiar și despachetarea este foarte distractiv! La fel ca în serie, aruncați o livrare în turn și apasă butonul pentru a-l recupera. Deschide casa de păpuși și apasă butonul din față pentru a auzi melodiile și sunetele tale preferate din poveste.

Cu multe camere și surprize de explorat, poți avea aventuri nesfârșite cu Gabi și cea mai bună prietenă a ei, pisica Pandy Paw. Relaxați-vă pe canapeaua colorată din camera de muzică și deschideți ușa pentru a găsi un nou oaspete în spatele camerei. Vă e foame? Întoarceți masa în bucătărie, astfel încât să se schimbe de la micul dejun până la cină. Mergeți cu Cat-A-Vator și glisați-l în sus pentru a ajunge la fiecare nivel. Ajută-l pe Gabi să-și spele mâinile la chiuveta din baie sau găsește o surpriză colorată în toaletă. Lasă-l pe Pandy Paws să se odihnească sub cortul de joacă din dormitor, să devină creativ cu șevalet din camera de artizanat și să te distreze pe toboganul din camera de joacă. Când ajungeți la ultimul etaj, întoarceți acoperișul și jucați-vă în pod.

Pentru o altă surpriză, scanează codul QR de pe casa de păpuși pentru a debloca o recompensă specială în aplicația gratuită Gabby's Dollhouse (disponibilă pe iOS și Android).
Dă viață magiei cu casa de păpuși Gabi Purrfect!

Înălțimea casei de păpuși: 61 cm
Dimensiuni de ambalare: 57 x 14 x 44 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?