Ghost Castle - Castelul fantomelor, joc de societate în lb. maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

După mulți ani de liniște totală, din Castelul Fantomelor se aud din nou sunete înfricoșătoare. Porțile clădirii blestemate au fost redeschise, ademenind eroi curajoși să lupte împotriva spiritelor rele. Jocul de societate foarte popular și de succes Ghost Castle este în sfârșit disponibil din nou! Ghost Castle este un joc captivant și extrem de spectaculos, potrivit pentru copii și familii. În timpul aventurii, jucătorii trebuie să parcurgă camerele Castelului fantomelor, care sunt experți în detectarea activităților paranormale. Există multe zvonuri despre castel și fantomele care bântuie acolo ... și totul este adevărat până la ultimul cuvânt! În timp ce înaintați spre turn și activați mulțimea de capcane, spiritul malefic s-a trezit din visul său de zeci de ani și acum este însetat de răzbunare!





Urcați scările, dar nu uitați de capcane! Asamblarea terenului de joci poate necesita ajutor parental, precum și câteva minute de pregătire, dar conacul 3D care iese în evidență și capcanele acționate mecanic în timpul jocului vor compensa totul! Timp de joc: aprox. 25-40 minute.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?