Glitter Babyz: Selena Stargazer păpușa interactivă

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu păpușa Glitter Babyz Selena Stargazer, sclipiciul se poate muta în camera fetițelor!
Păpușile interactive de la Glitter Babyz sunt speciale nu numai pentru că au o coafură frumos sclipitoare, ci și pentru că își schimbă culoarea părului atunci când sunt expuse la apă.

Tot ce trebuie să facă copiii este să umple sticla magică de șampon cu apă rece, care schimbă culoarea sticlei, iar când apa din sticlă este turnată pe părul păpușii, coafura își va schimba și ea culoarea.

Și asta nu este tot! Copiii pot chiar să îi dea apă bebelușul sclipitor cu ajutorul sticlei care-și schimbă culoarea, iar când sunt plini, pot face pipi în scutecul lor - pe care mamele îl pot schimba oricând doresc. Când este timpul să se culce, copiii pot pune suzeta sclipitoare în gura bebelușului, potrivindu-se cu personalitatea acestuia.

Păpușa oferă o oportunitate de a juca diferite povești, dezvoltând imaginația, fantezia și abilitățile de comunicare ale copiilor, învățându-i totodată despre responsabilitate și grijă.

Înălțimea păpușii: 28 cm
Dimensiunea ambalajului: 13 x 30 x 30 cm

Urmează poteca strălucitoare spre apus, apoi virează la stânga când ajungi la lună, iar o lume magică se deschide în fața ochilor tăi. Aici trăiesc păpușile sclipitoare și frumoase Glitter Babyz și prietenii lor unicorni, nerăbdători să îi aștepte pe copii să le exploreze regatul sclipitor. Fiecare dintre păpușile de colecție de la MGA's Entertainment are propria personalitate, astfel încât micii fani pot explora întreaga lume sclipitoare

Accesorii: 1 păpușă, 1 șampon, 1 suzetă

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?