Go Go Bird pasăre inteligentă controlată de la distanță

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Go Go Bird este o pasăre robot inteligentă și frumos elaborat, care zboară - de departe poate fi chiar confundată cu o pasăre reală. Jucătorul trebuie doar să tragă ușor pasărea și acesta începe să zboare, și poată să înceapă aventura. Pentru îmbunătăți experiența de zbor, pasărea luminează în 7 culori diferite și puteți alege dintre 2 moduri de joc.

Pasărea poate fi controlată cu o telecomandă ușor de utilizat, dar nu există nicio problemă dacă copilașul nu este încă profesionist în navigație, deoarece Go Go Bird inteligent cu senzori infraroșii detectează când un obstacol se apropie prea mult și pur și simplu îl evită. Nu se poate lovi de un copac sau de un perete, motiv pentru care poate fi un prim joc RC excelent pentru începători.

Datorită senzorilor integrați și inteligenței artificiale, Go Go Bird oferă o experiență minunată de zbor. Când aterizează, se oprește automat, iar când este gata să decoleze, miște aripile în sus și în jos.
Copilașul poate naviga pasărea în sus, în jos și în cercuri folosind telecomanda și apăsând unele butoane, pasărea mică va zbura în conformitate cu un model predeterminat. Viteza de zbor poate fi ajustată în funcție de rutina utilizatorului. Pasărea este capabilă să zboare liber fără să fie controlată (în acest caz, evită obstacolele).

Pachetul include un trepied pe care pasărea poate fi plasată în timpul încărcării sau atunci când cei mici nu se joacă cu ea, deci poate fi un decor interactiv în camera copilașului. Datorită dimensiunilor sale mici, poate fi luată oriunde.

Raza de acțiune a telecomenzii este de aproximativ 200 (!!!) metri
Frecvența: 2.4 GHz
Timp de încărcare a acumulatorului: aproximativ 20 de minute
Timp de funcționare: aproximativ 15 minute

Jocul este realizat din materiale de înaltă calitate, ecologice, ceea ce îl face o alegere bună pentru familiile cu spirit global, conștiente de mediu. Flexibil și rezistent la coliziune, materialul elastic nu se deteriorat dacă copilașul scapă pasărea.
Distracție perfectă de primăvară pentru întreaga familie.

Dimensiuni de ambalare: 23 x 28 x 5 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Jocuri interactive din categoria

Produse populare Zing din marca