Hot Wheels: Gold Edition Series 2021 - Mașinuță Purple Passion aurie, ediție limitată

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

În 1968, Hot Wheels a decis să depășească limitele realității. Pe atunci însemna un set de 16 mașini de curse unice, iar astăzi înseamnă 400 de modele noi pe an ale celor mai tari și nebunești mașini și camioane de jucărie, conduse de pasiunea automobilismului. Acestea sunt mașini care sunt mereu pregătite pentru o cursă sălbatică, săritură, ciocniri sau cascadorie.

Fiecare dintre noile modele din familia Hot Wheels face parte dintr-o mini-colecție de câte 30 piese. Acestea includ mașini tuning, mașini sport, mașini de curse, camioane și mașini sport decapotabile. Datorită gamei în continuă schimbare, modelele Hot Wheels au devenit preferatele colecționarilor pe lângă diferitele grupe de vârstă. Iar acum a sosit noua colecție, a cărui membrii sunt pregătite pentru următoarea aventură.
Culorile și finisajele pot varia.

Dimensiuni de ambalare: 11 x 11 x 4 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?