Intex: Pure Spa Sahara Tan set jacuzii cu 4 locuri - 196 x 71 cm

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

PureSpa oferă relaxare la simplă apăsare a unui buton. Panoul de control intuitiv activează jeturile de bule de înaltă performanță din interiorul spa-ului pentru un masaj revigorant. Sistemul de încălzire se reglează foarte ușor pentru a se potrivi preferințelor tale de temperatură oferind experiența lipsită de stres a unui centru spa.
Caracteristici: PureSpa oferă întreținere simplă, cu posibilitatea de a schimba foarte ușor cartușul de filtrare. Este foarte rezistent având structura formata din 3 straturi din material laminat. Poate fi montat cu ușurință pe terasă sau pe gazon curat si drept.
Specificații: Diametru interior: 145cm, exterior: 196cm, înălțime: 71cm, material: PVC laminat, putere pompă de aer 800W, capacitate: 4 locuri, volum apă: 795 litri, număr jeturi de masaj: 120, debit recirculare: 1741 litri /ora, temperatură apa: 20-40 grade C.

Accesorii: Include: Spa gonflabil echipament de filtrare bază și prelată pentru a proteja spa-ul cartuș filtru Intex S1 instrucțiuni

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?