Jurassic World: Figurină uriașă de dinozaur - Sinotyrannus

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Nu este timp de plictiseală în lumea Jurassic World, deoarece copii care sunt fani ai reptilelor preistorice dau peste o bătălie cu dinozauri la fiecare pas. Cu această figurină de dinozaur Sinotyrannus uriaș cei mici pot juca cele mai interesante bătălii. Acesta are 2 mișcări de atac și echipament de urmărire detașabil, inspirat din filmul Jurassic World: Domination.

Pentru ca figura să intre în acțiune, trebuie doar apăsat butonul de pe ea. Aspectul fiarei amintește de cel văzut în filmul Jurassic World, părțile mobile ale corpului, culoarea și modelul o fac și mai realistă. Descărcând aplicația Jurassic World Facts și scanând codul ascuns, proprietarii pot urmări cum prinde viață.

Diferite figurine și seturi de joacă World sunt disponibile în magazinul nostru online, astfel copii și fanii dinozaurilor pot construi un întreg parc de dinozauri.

Culorile și decorațiunile pot diferi de cele prezentate.
Dimensiune de ambalare: 37 x 20 x 10 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?