Kinetic Sand: Set de joacă SANDisfactory

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Amestecă, sculptează, taie și turtește Nisipul Kinetic așa cum nu ai mai făcut până acum cu ajutorul Setului Nisip Kinetic Sandisfactory! Setul Sandisfactory include tot ce ai nevoie pentru propriile tale creații fascinante și surprinzătoare din nisip și pentru a face acasă filmări video uimitoare - la fel ca cele pe care le vezi online! Ai nenumărate moduri în care poți crea cu ajutorul a peste 10 unelte și matrițe și aproape 1 kg de nisip! Înainte de a te juca, amestecă nisipul pentru a-l face să devină mai flexibil. Nisipul Kinetic este nisipiul original, magic și fascinant, care nu se lipește de mâini și nu se usucă niciodată, pentru ca tu să te joci iar și iar. Nisipul poate fi roșu, albastru, galben sau varianta rară neagră, iar tu poți amesteca aceste culori pentru a crea unele noi sau a încorpora un tipar marmorat în creațiile tale. Taie, trage, modelează, ia-l cu lopățica și turtește nisipiul tău kinetic! Folosește uneltele transparente precum pistilul și instrumentul de tăiat pentru a transforma creațiile cât ai clipi! Setul Saindisfactory include toate uneltele și surprizele noi! Folosește matrița cub pentru a crea modele unice din nisip negru! Creează modele inegalabile cu ajutorul nisipului colorat și taie-le pentru a scoate la iveală modelele unice din interior. Posibilitățile sunt nesfârșite! Nisipiul kinetic poate fi modelat cu ajutorul formelor și a matriței cub, poate fi tăiat cu instrumentul special și poate fi luat în formă de biluțe cu lopățica. Folosește ondulatorul pentru a crea valuri și zdrobește creațiile cu ajutorul pistilului. Nisipul kinetic este mai potrivit decât plastilina - îți permite să te joci ore în șir și să realizezi creații tactile. Este jucăria senzorială perfectă de care nu vei putea să te desparți! Dă frâu liber imaginației și descoperă modurile nenumărate în care poți crea cu ajutorul Setului Sandisfactory Nisip Kinetic!
Dimensiuni de ambalare: 30 x 7 x 28 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Plastilină inteligentă, Slime din categoria

Produse populare Kinetic sand din marca