LEGO Architecture: Marele zid chinezesc 21041

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Construiește un model din cărămizi LEGO al unei minuni arhitecturale cu acest set Marele zid chinezesc 21041 LEGO Architecture. Întinzându-se pe mii de kilometri în nordul Chinei, Marele zid este cea mai lungă construcție făcută de om din lume și era în trecut păzit de peste un milion de gardieni. Zidul, acum parte a Patrimoniului Mondial și destinație turistică populară, a fost construit și reconstruit între secolul al 5-lea î.Hr. și secolul al 16-lea pentru a proteja granițele nordice ale Imperiului chinez. Acest model detaliat prezintă 2 turnulețe unite de o porțiune șerpuită de zid într-un peisaj montan verde închis, cu văi luxuriante, copaci și lacuri, și este finisat cu plăcuțe cu nume în engleză și chineză. Descoperă tehnicile inteligente de construcție ce permit zidului să decoreze regiunea, șerpuind în sus, în jos, în jurul munților și pe terenul accidentat și vălurit. Conectează mai multe modele pentru a prelungi Marele tău zid chinezesc. Dimensiunile: 12 x 27 x 9 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Architecture din categoria

Produse populare LEGO ® din marca