LEGO ART: Blazoane Hogwarts Harry Potter 31201

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fanii Harry Potter în căutarea unui proiect care să le reflecte pasiunea pot construi 1 din 4 blazoane cu acest set de artă de perete Harry Potter Hogwarts Crests LEGO Art (31201) și se pot bucura de o evadare relaxantă într-o lume emblematică. Eliberare de stres Construiește o imagine din plăcuțe de mozaic o blazonului Hogwarts preferat - Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff sau Ravenclaw - cu acest set de artă de perete din 4.249 de piese. În timp ce construiești, ascultă coloana sonoră inclusă și află mai multe despre case și despre lumea Harry Potter. Ești gata de o schimbare? Reconstruiește-l într-un blazon nou sau colecționează toate cele 4 seturi pentru a crea blazonul suprem Hogwarts. Hobby-uri creative pentru adulți Nu trebuie să fii artist sau colecționar LEGO pentru a aprecia frumusețea și creativitatea acestui set. Odată finalizat, îl poți expune cu mândrie în locuința sau biroul tău. Acest set LEGO Art face parte dintr-o colecție de kituri de construcție centrate pe artă, muzică, design și arhitectură, care pot fi cadouri minunate pentru orice adult (și pentru tine) în căutarea unui nou hobby sau proiect.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?