LEGO Batman: Invazia lui Clayface în Batcave - 76122

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Repede! Transformă-l pe Bruce Wayne în Batman pentru a-l împiedica pe Clayface să invadeze Batcave LEGO! Controlează Batcomputerul și gonește la Bat-Tank. Trage asupra monstrului cu rachetele cu propulsie, cârligul și lansatoarele de piroane de pe Bat-Tank. Unește-ți forțele cu Batwoman pentru a-l forța pe Clayface să-l elibereze pe Robin din mâinile sale uriașe. Dar atenţie - Two-Face încearcă să o scoată pe Catwoman din închisoare. Trebuie să capturezi acești invadatori Super-răufăcători înainte de a putea distruge Batcave! Acest set de joc LEGO Batman include 6 minifigurine: Batman, Bruce Wayne, Robin, Batwoman, Catwoman și Two-Face, plus o figurină mare, poziționabilă, Clayface, cu fălci mușcătoare și mâini apucătoare care pot ține o minifigurină. Acest set conține jucăria Batcave LEGO cu zonă Batcomputer, zonă hi-tech, zonă de antrenament, camera armelor, camera trofeelor, și turnul de transformare detașabil și module de închisoare, plus un Bat-Tank. Zona Batcomputer din Batcave conține un birou, un scaun rotativ pentru minifigurină și 5 elemente de monitor de calculator cu autocolante cu grafică de calculator. Zona hi-tech conține un rucsac construibil pentru minifigurina Batman cu unelte de construcție detașabile. Camera trofeelor are 3 podiumuri pentru expunerea a 3 artefacte emblematice din universul Batman - statuie de dinozaur, Penny uriaș și elemente de carte Joker. Turnul de transformare are o funcție pentru a-l transforma pe Bruce Wayne în Batman - pune sus minifigurina Bruce Wayne lângă elementul telefon, minifigurina Batman înăuntru, apoi trage cuiul din spate pentru a-l face pe Bruce să dispară, și pe Batman să apară la baza turnului. Închisoarea are o funcție de explodare pentru a arunca în aer gratiile închisorii, plus un loc de parcare pe acoperiș pentru Batwing-ul inclus în setul de joc 76120 Batman Batwing și furtul lui Riddler. Bat-Tank are carlingă de minifigurină cu deschidere, o turelă rotitoare cu 4 rachete cu propulsie, plus un lansator de piroane detașabil și un lansator de cârlig. Acest set de joc Batman include Batarangul lui Batman, Batarangul lui Batwoman, biciul lui Catwoman și dinamita și arma fără tragere a lui Two-Face. Elementele accesorii includ 10 elemente Action Pack asortate și 10 elemente asortate Bat Family Pack pentru a particulariza construcții, minifigurine și arme. Minifigurinele Batman, Bruce Wayne, Robin, Catwoman și Two-Face sunt noi din iunie 2019. Acest set include peste 1037 de piese. Această jucărie grozavă pentru copii poate fi cel mai bun cadou de zi de naștere pentru fanii Batman. Jucăria Batcave LEGO, inclusiv modulele detașabile închisoare și turn de transformare, măsoară peste 22 cm în înălțime, 43 cm în lățime și 9 cm în adâncime. Bat-Tank măsoară peste 8 cm în înălțime, 8 cm în lungime și 7 cm în lățime. Clayface are înălțimea de peste 12 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO ® din marca

Produse populare Batman cu personajul