Lego City - Stațiunea de schi 60203

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Îmbracă-ți hainele călduroase și pleacă spre pârtii cu setul de joc Stațiune de schi LEGO City! Pune-ți la încercare îndemânarea pe rampă sau pe pârtia de skateboard de la parcul cu zăpadă sau pretinde că te uiți cum sunt filmați alți snowboarderi în direct din elicopter și prezentați pe ecranul mare de jucărie deasupra magazinului de schi. Privește, patrula de salvare este pe snowmobil, aduce un schior rănit pentru a fi tratat la baza de salvare. Construiește un om de zăpadă cu prietenii, apoi ia o băutură caldă de la standul din apropiere. Mmmm, brioșa aceea arată bine! După ce te-ai încălzit, du-te înapoi pentru și mai multă distracție în zăpadă! Include 11 minifigurine LEGO City: 3 membri ai patrulei de schiori, un vânzător de magazin de schiuri, pilot de elicopter, schior, snowboarder, 2 copii, vânzător la chioșcul de băuturi calde și un client, plus figurine câine și om de zăpadă construibil. Acest set de construcție distractiv are o bază de salvare pe 2 niveluri, magazin de schiuri cu ecran TV mare și rastel pentru schiuri și snowboarduri, chioșc cu brioșe și băuturi calde, și un parc cu zăpadă super cu stâlp de iluminat, jumătate de țeavă și bară de skateboard separată. În plus, acest set de construcție pentru copii include un camion de salvare 4x4 cu plug de zăpadă mobil și portbagaj, snowmobil cu remorcă atașată, plus un elicopter cu carlingă cu deschidere, rotoare care se învârt și o cameră foto. Elementele accesorii includ 4 perechi de schiuri, 3 perechi de bețe de schi, 4 snowboarduri, 4 căni, 2 brioșe, un element de seringă, husă de imobilizare pentru mână, 2 dălți pentru gheață, binoclu, 2 walkie-talkie, 2 lopeți, cutie de scule/prim ajutor, cheie, topor, fierăstrău circular, mătură, încălțări pentru zăpadă, cască cu ochelari de schi, fes, și o targă, plus un separator de cărămizi și un semn construibil. Învârte rotoarele de pe elicopter pentru a plana deasupra parcului cu zăpadă și pretinde că filmezi snowboarderii. Urcă un schior rănit pe targa snowmobilului și adu-l înapoi la baza de salvare pentru ajutor. Folosește plugul de zăpadă al camionului 4x4 pentru a croi drum ca snowmobilul să poată ajunge la bază! Această jucărie grozavă pentru copii poate fi un cadou excelent pentru joaca independentă! Elicopterul cu cameră TV măsoară peste 7 cm în înălțime, 20 cm în lungime și 7 cm în lățime. Snowmobilul cu remorcă măsoară peste 5 cm în înălțime, 18 cm în lungime și 3 cm în lățime. Camionul cu 4x4 cu plug de zăpadă măsoară peste 9 cm în înălțime, 14 cm în lungime și 7 cm în lățime. Chioșcul cu băuturi calde și brioșe măsoară peste 10 cm în înălțime, 6 cm în lățime și 3 cm în adâncime. Parcul cu zăpadă cu jumătatea de țeavă măsoară peste 12 cm în înălțime, 16 cm în lățime și 12 cm în adâncime. Baza de salvare măsoară peste 20 cm în înălțime, 19 cm în lățime și 7 cm în adâncime. Magazinul de schi cu ecran mare măsoară peste 15 cm în înălțime, 12 cm în lățime și 7 cm în adâncime. Bara de skateboard măsoară peste 11 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO City din categoria

Produse populare LEGO ® din marca