LEGO DOTS: Cutie creativă de designer - 41938

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Acest set suprem LEGO DOTS (41938) Cutie creativă de designer este kitul perfect pentru pasionații de lucru manual și pentru copiii creativi, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile de artizanat și design precum și încrederea, cu diferite piese.

Distracție în bricolaj fără restricții
Acest set include o revistă plină de inspirație creativă, o mulțime de instrucțiuni disponibile online la LEGO.com/buildinginstructions pentru realizarea diferitelor obiecte de decor interior, plus ghiduri de asamblare pentru 5 obiecte DOTS personalizabile din revistă - un organizator de birou, rafturi verticale pe două niveluri, panou suspendat pentru mesaje, ramă foto și o tavă mică. Copiii pot folosi plăcuțele colorate și pe cele cu litere pentru a crea modele și mesaje pentru piese, sau își pot extinde creativitatea cu o pungă DOTS Extra - seria 5 (41932) sau cu o cutie O mulțime de DOTS (41935) (vândută separat).

Kitul perfect de artizanat
Bucuria acestei cutii de designer reiese din posibilitatea copiilor de a-și crea propriile obiecte de decor interior cu inspirație, sfaturi și trucuri incluse, ajutându-i să se mândrească cu modelele lor unice sau să le împărtășească cu prietenii.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?