LEGO DOTS: Suport pentru creioane 41905

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fanii pasionați de lucru manual și artizanat vor fi atrași de acest suport-ananas pentru creioane LEGO DOTS adorabil! Gândit pentru a se construi rapid și cu ușurință, acest set DIY le oferă copiilor șansa de a-și construi propriul lor suport pentru creioane și altă recuzită și să îl decoreze în funcție de stare sau decorul din cameră. Aranjarea și organizarea pieselor sunt și ele mult mai plăcute cu tava de sortare cu compartimente.[ENTER][ENTER]Setul include un suport galben pentru creioane cu capac și frunze verzi care se rotesc, o cutiuță de depozitare mică, în formă de felie de pepene verde, plus multe plăci netede colorate pentru a decora suportul în cele mai creative moduri.[ENTER][ENTER]Farmecul acestui set este ocazia de a fi creativ și a lăsa imaginația să zburde liber. Varietatea de culori și modele îți dă voie să îți personalizezi suportul în funcție de stare sau decorul din cameră! Reprezintă un cadou ideal pentru orice ocazie sau aniversare.

Accesorii: Creativitatea este la îndemâna ta cu acest nou set Suport ananas pentru creioane! Asamblează și decorează plăcuțele cutiei ananas și nu uita de felia de pepene; apoi expune-le pe biroul sau în camera ta de acasă. Te poți inspira de pe foaia cu instrucțiuni și idei, sau poți concepe propriile idei interesante. Decorează și redecorează cutiile după plac!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO ® din marca