LEGO DUPLO: Animalele lumii - 10907

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Prezintă copilașului tău o lume a animalelor și mediilor înconjurătoare! Pleacă într-un safari prin savana africană și pretinde că fotografiezi lei și girafe, observă simpatice creaturi de pădure în timp ce plutești cu canoea pe un râu de pădure, construiește un castel de nisip pe plaja tropicală, urmărește balene tropicale la polul sud. Cu o gamă captivantă de animale de jucărie, clădiri, vehicule, personaje și accesorii, acest set de joc cu deschidere globală conține oportunități nesfârșite de a captiva și inspira copilașul tău. Include 6 figurine LEGO DUPLO: un călător, pilot, tătic și un copil surfer, și un tătic și copil în canoe. Mai include și 15 figurine de animale de jucărie DUPLO: girafă adultă și pui, leu adult și pui, panda adultă și pui, cerb adult și pui, balenă adultă și pui, pinguin, tucan, pește, iepure și o veveriță. Această jucărie cu aventuri pentru copii mici are o furgonetă de surf, avion și canoe, plus 5 medii construibile reprezentând 4 lumi unice și distinctive: o pădure, o savană, o plajă tropicală și Antarctica. Elementele accesorii includ o placă de surf, o cameră foto, o valiză, un hârleț și o cană pentru băutură. Savana măsoară peste 17 cm în înălțime, 22 cm în lățime și 6 cm în adâncime. Templul măsoară peste 20 cm în înălțime, 27 cm în lățime și 9 cm în adâncime. Mașina măsoară peste 9 cm în înălțime, 14 cm în lungime și 6 cm în lățime. Avionul măsoară peste 11 cm în înălțime, 18 cm în lungime și 19 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?