LEGO® DUPLO®: Elsa și Bruni în pădurea fermecată

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Imersează-i pe cei mici într-o lume plină de aventuri cu acest set LEGO® DUPLO® | Disney Elsa și Bruni în pădurea fermecată (10418), un set de construcție și joc destinat copiilor cu vârsta de 2 ani sau mai mare! Jocul îi duce pe preșcolari în pădurea fermecată, unde se pot întâlni cu personajele din Frozen 2: Elsa, Bruni, salamandra, și Nokk, spiritul magic al apei.
Cei mici își dezvoltă capacitatea de exprimare în timp ce reconstituie scene din film sau își inventează propriile aventuri! Detaliile minunate ale acestui set de construcție îi inspiră pe copii să își spună povești. Cristalul de zăpadă al Elsei luminează calea prin întuneric. Elementul flăcărilor lui Bruni apare în timp ce se apropie de modelul construibil al uriașului pământesc, dar personajele se împrietenesc, deoarece recunosc că fiecare ființă menține echilibrul naturii. Figurina Elsa călărește pe spatele figurinei de cal Nokk pentru a zbura către următoarea aventură prin vârtejul frunzelor de toamnă.
Cu acest decor LEGO DUPLO | Disney Frozen 2, părinții și cei care îi supraveghează pot împărtăși cu cei mici momente valoroase de dezvoltare.

• Set de construcție Frozen 2 recomandat de la vârsta de 2 ani - Include o scenă pădurească construibilă, o figurină Elsa, figurinele Bruni și Nokk, și o figurină de uriaș pământesc.

• Joc cu construcții pentru preșcolari - Inspirat de filmul Frozen 2, copiii pot să-și dezvolte capacitatea de exprimare prin imaginându-se că sunt Elsa, Bruni și Nokk, în timp ce călătoresc prin pădure pentru a lega prietenie cu uriașul pământesc.

• Accesorii cunoscute din film - Include cristalul de zăpadă, elementul flăcărilor lui Bruni și scena zăpezii pentru joc creativ.

• Cadou ideal pentru preșcolari - Când se comportă exemplar, surprinde-i pe cei mici cu acest set de construcție fermecat, care poate fi un cadou vesel pentru fanii Frozen 2 de la Disney, cu vârsta de 2 ani sau mai mare, pentru diferite ocazii, cum ar fi aniversări sau sărbători.

• Experiență de joc sigură - Elementele LEGO DUPLO | Disney, inclusiv cărămizile și elementele lor, sunt supuse unor teste riguroase pentru a se asigura că fiecare set de construcție respectă cele mai stricte standarde globale de calitate.

• Învățare prin joc - Seturile LEGO DUPLO îi captivează atenția pe preșcolari și îi ajută să-și dezvolte abilitățile motorii fine și de exprimare, în timp ce părinții pot împărtăși cu ei momente valoroase de dezvoltare.

• Dimensiuni - Acest set format din 31 de piese include un model construibil al uriașului pământesc care are 15 cm înălțime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?