LEGO DUPLO Town: Aventură cu rulota de vacanță a familiei - 10946

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Jucăria LEGO DUPLO Town (10946) Aventură cu rulota de vacanță a familiei este plină de activități și oportunități de învățare pe care părinții și copilașii le pot împărtăși.

Distracție în aer liber cu familia pentru joacă pe roluri
Fă o excursie de camping în pădure cu copilașul tău și împărtășește o mulțime de activități distractive în familie. 3 dintre figurinele prietenoase încap în interiorul rulotei cu jumătatea de sus detașabilă, pentru un acces ușor. Echipamentul se așază pe acoperiș, oferind distracție din plin în timp furgoneta este condusă cu grijă spre camping. Cortul din țesătură se montează rapid și ușor. Mai este o canoe pentru aventuri pe râu și un foc de tabără pentru a prepara ceai și a cânta la chitară cu familia în jurul lui. Nu uita să creezi amintiri ale excursiei de camping în familie, cu camera foto!

Jucării educative practice pentru copilași
Jucăriile LEGO DUPLO pun în mâinile preșcolarilor distracția cu final deschis, exprimarea de sine și învățarea cu bucurie. Cu seturile de joc DUPLO, părinții și copilașii pot împărtăși etape prețioase de dezvoltare jucându-se împreună.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?