LEGO Friends Cafeneaua organică din Heartlake City 41444

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cauți un cadou creativ de zi de naștere pentru un copil căruia îi pasă de planetă? Cafeneaua organică din Heartlake City LEGO Friends (41444) îi va distra ore întregi. Nu numai că își pot închipui că prepară creații delicioase în bucătăria de jucărie, dar această jucărie sustenabilă le permite de asemenea să își imagineze că ingredientele sunt cultivate în grădina cafenelei. O modalitate modernă de joacă Acest set cafenea și bucătărie este plin de detalii inteligente pentru a încânta orice copil preocupat de mediul înconjurător. Băieții și fetele o pot ajuta pe Mia LEGO Friends să sorteze deșeurile la stația de reciclare. Bicicleta simpatică cu sucuri înseamnă că minipăpușile pot călători prin Heartlake City și pot împărți băuturi delicioase, fără emisii! Bun venit în Heartlake City Cu LEGO Friends, copiii își pot explora pasiunile, pot porni în misiuni palpitante sau pur și simplu pot trăi bucuria prieteniei în compania personajelor familiare care sunt la fel ca ei.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Friends din categoria

Produse populare LEGO ® din marca