LEGO Friends: Clinica animăluțelor - 41695

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Permite copiilor de 4+ ani să-și exprime dragostea pentru animale în timp ce își imaginează că îngrijesc o pisică rănită în jucăria cu 2 niveluri LEGO Friends Clinica animăluțelor (41695). Clădirea plină de culoare include un scanner de jucărie pentru a examina pacienții, o zonă de îngrijire și un stâlp dea ascuțit ghearele pentru pisici. Etajul superior este detașabil pentru acces ușor la elementele de la parter, precum casa de marcat și dulapul cu instrumente, plin de instrumente veterinare.

Și adulții se pot alătura distracției
Cadourile jucării de colecție 4+ reprezintă o modalitate distractivă în care adulții și copiii pot explora împreună lumea creativă LEGO. Deschide punga și copiii pot începe joaca imediat, deoarece fiecare pungă cu cărămizi conține un personaj sau o jucărie animal simpatică și o mini-construcție. Copiii nu vor avea nevoie de mult ajutor pentru a-și construi modelul - această jucărie clinică veterinară are ghiduri ilustrate ușor de urmat, așa că procesul de construire va fi ușor, chiar și pentru copiii care abia încep să citească. Prezintă copiilor seturile de joc LEGO Friends, cu care își pot explora pasiunile alături de prieteni.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?