LEGO Friends Cubul flamingo al Oliviei 41662

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Oferă copiilor un dar neașteptat cu Cubul flamingo al Oliviei LEGO Friends (41662). Carcasa simpatică are un chip de flamingo și este acoperită cu pene-textile. În interiorul cutiei se află populara jucărie Olivia LEGO Friends, figurinele flamingo și broască, plus o mulțime de alte accesorii pentru a inspira joaca creativă.

Fantezie în călătorii
Acest set de joc portabil va ajuta copiii să ocupe timpul în călătoriile lungi. Imaginația lor se va dezlănțui jucându-se cu flamingoul de jucărie în decorul de junglă. Toate elementele se împachetează în carcasa roz durabilă, iar pentru că sunt fabricate din piese LEGO, minipăpușile și elementele se fixează la bază, așa că nu se pierd ușor în călătoriile copiilor.

Apreciază și distribuie
Cuburile LEGO Friends sunt grozave pentru joacă, și sunt cadouri minunate de zi de naștere pentru colegii de clasă ai copiilor. Cuburile sunt suficient de mici pentru a fi puse într-o geantă la întâlnirile cu prietenii sau pentru distracție în pauză la școală.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?