Lego Friends: Cubul jucăuș de vară al Andreei 41410

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cauți o nouă jucărie minunată pentru un mic aventurier? Cubul de joacă de vară al Andreei (41410) este un cadou minunat pentru constructorii de 6 ani care adoră joaca imaginativă. În interiorul acestui cub de călătorie LEGO copiii găsesc tot ce le trebuie pentru a construi o aventură submarină. Mai este și o creatură misterioasă care așteaptă să fie descoperită.
Un cadou portabil
Toate piesele creative sunt ușor de construit și sunt detașabile, copiii putându-se juca cu ele în afara cubului. Dar ele se atașează de asemenea la baza cubului jucăuș, ceea ce înseamnă că nu se vor mai pierde piese când copiii se joacă în călătorii! Cele 2 părți se desfac, micuții putându-se juca se pot juca împreună cu un prieten, împărțind distracția.
Arta cubismului
Cuburile oferă copiilor o idee despre lumea LEGO Friends. Există 5 cuburi jucăușe de vară de colecționat, fiecare cu un animal misterios în culori aleatorii, conferind acestor jucării de călătorie un element super de surpriză. Copiii pot stivui cuburile sau le pot conecta pentru a crea forme nebunatice. Prezintă copiilor în distracția creativă LEGO Friends, unde își pot explora interesele cu noi prieteni buni.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?