LEGO Friends: Debarcaderul cu distracții din Heartlake City! - 41375

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fii gata de o întreagă zi de veselie la Debarcaderul cu distracții din Heartlake City. Urcă-te în carusel, dar înregistrează mai întâi bagajele ca să nu-ți pierzi lucrurile! Măsoară înălțimea curajoasei Emma LEGO Friends înainte de plecarea ei cu nava fantomă a piraților printre schelete, lilieci și păianjeni înfricoșători. Țipă în fața camerei foto în timp de Chloe, costumată în sirenă îți face o fotografie. Să sperăm că va ieși bine căci altfel va trebui să accepți consecințele! Setul jucărie parc de distracții include 5 figurine minipăpușă: Olivia, Emma, Stephanie, Zack și Chloe, plus figurine delfin, pasăre și 2 schelete. Are un chioșc de bilete, tonetă cu gustări, joc Roata norocului, carusel cu balansoar și o plimbare cu nava fantomă a piraților. Nava fantomă a piraților are o riglă de măsurare a înălțimii, barieră de intrare, mașină în formă de barcă și un traseu de montagne russe prin multe scene înfricoșătoare. Elementele accesoriii ale setului parc de distracții includ popcorn, înghețată, gofră, bilet de intrare, bani, telefon celular, poșetă, prăjitură, brioșă, pizza și ursuleț de pluș. Elementele accesorii ale cursei cu nava fantomă a piraților includ perdele și pânze din folie, noi din 2019, roata navei, cupă de aur și sticlă, felinare, săbii, cufăr cu comoară, elemente de bijuterie, oală de gătit, undiță de pescuit, scoică uriașă, caracatiță și meduză, monede de aur, păianjen, scorpion, liliac, elemente de creatură marină, aparat foto, cărămidă luminoasă, element de coral și o ancoră. Acest produs necesită 2 baterii LR 41 de 1,5 V, care sunt incluse. Copiii pot învârti roata și pot câștiga un premiu. Dotările inteligente, precum bara de măsurat înălțimea, conferă setului o senzație realistă și permite jocul captivant. Cu parcul de distracții ca fundal, copilul poate explora situații sociale și poate imagina cum este să te întâlnești cu prietenii, zăbovind, cu premiile în mână. Preadolescenții se vor bucura să simtă fiorii întâlnirii cu nava fantomă și echipajul său de schelete. Multiple elemente oferă nenumărate scenarii diferite de joc. Combină cu 41373 Cursă distractivă cu caracatița și 41337 Bucla subacvatică pentru a extinde joaca din parcul de distracții. Seturile de joc LEGO Friends încurajează joaca imaginativă, construitul devenind creativ și distractiv. Poate fi cadoul ideal de Crăciun sau cadoul de sărbători pentru copiii creativi. Acest set face parte din lumea LEGO Friends a eroilor de zi cu zi și a scenariilor captivante din lumea reală. Nava fantomă a piraților măsoară peste 30 cm în înălțime, 17 cm în lățime și 40 cm în adâncime. Caruselul măsoară peste 26 cm în înălțime, 18 cm în lățime și 18 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?