LEGO Friends: Mall-ul Heartlake City - 41450

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Încântă copiii înnebuniți după cumpărături cu jucăria Mall-ul Heartlake City (41450). Vine cu 6 personaje, inclusiv o micropăpușă nouă din ianuarie 2021. Copiii vor adora să exploreze magazinele și zona de restaurante cu Emma și familia ei. Excursia supremă de cumpărături. Acest mall nu înseamnă doar îmbrăcăminte. Există 5 magazine care reflectă interesele variate ale copiilor, de la alimente și muzică la tehnologie și jucării. Vine de asemenea cu 2 piese de joacă separate pentru a extinde distracția. Cabina foto și platforma rotativă de modă sunt separate de modelul principal, fiind jucării interactive minunate pentru copii - sunt suficient de mici pentru a încăpea într-o geantă pentru distracție LEGO în casa unui prieten și la școală. Set de joc cu care te poți mândri. Copiii vor savura provocarea de a crea acest set din 1.032 piese - procesul de construcție va fi la fel de distractiv ca și joaca! Setul cu 3 etaje va ocupa locul central în camera oricărui copil și va impresiona cu siguranță prietenii care vor veni să se joace. Transportă copiii în Heartlake City, un loc unde cele mai frumoase zile sunt petrecute alături de familie și prieteni.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?