LEGO Icons: Apartamentele din Prietenii tăi - 10292

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Dacă ești fan al serialului Prietenii tăi, te vei simți ca peștele în apă cu acest ultim omagiu LEGO adus serialului tău preferat de televiziune. Atât de multe povești clasice au avut loc în spatele acestor pereți. Acum poți retrăi poveștile preferate cu acest kit de construcție LEGO Apartamentele din Prietenii tăi (10292). Bucură-te de construcție recreând fidel apartamentele. Apoi explorează toate detaliile cu referințe la episoadele cele mai îndrăgite, precum curcanul Monicăi de Ziua Recunoștinței, scaunele rabatabile ale lui Chandler și Joey, puiul și rața, casa de păpuși a lui Phoebe și multe altele.

7 minifigurine
Veți găsi toată trupa, inclusiv Janice, fiecare în ținute autentice, cum ar fi Rachel cu fusta ei în carouri și Joey purtând toate hainele lui Chandler. Cu atât de multe detalii, acest set LEGO Friends arată fantastic expus.

Un proiect plin de surprize
Acest set LEGO din serialul de televiziune Prietenii tăi face parte dintr-o colecție de seturi de construcție pentru adulții care apreciază designul de calitate. Este de asemenea un cadou de top pentru cei care iubesc suvenirurile de colecție Prietenii tăi.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?