LEGO Icons: Furgonetă de camping Volkswagen T2 - 10279

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fie că retrăiești aventuri din trecut, planifici călătorii viitoare sau pur și simplu dorești să-ți sărbătorești pasiunea pentru furgonetele de camping, vei adora acest proiect de construcție al Furgonetei de camping Volkswagen T2 LEGO (10279). Construiește pe îndelete modelul furgonetei de camping, apoi explorează interiorul detaliat înainte de a-l expune, pentru a-ți reaminti că există o lume de aventuri chiar după colț.

Detalii autentice din plin
Fanii furgonetelor de camping vor adora toate detaliile cool de design ale acestui model VW. Noile elemente LEGO recreează dotările mult iubite ale furgonetei reale de camping, inclusiv parbrizul frontal emblematic, perdelele din material textil și cortul pop-up din material textil. Există de asemenea o nouă formă a anvelopelor, direcție funcțională, o ușă glisantă, placă de surf, 2 scaune pliante și stickere flower-power LEGO.

Trăiește experiența călătoriei
Acest set face parte dintr-o colecție de seturi de construcție LEGO pentru adulții care apreciază designul inteligent și atenția la detalii. Oferă o construcție captivantă și va fi un cadou de top pentru orice fan al furgonetelor VW.

Dimensiuni: peste 15 cm înălțime, 35 cm lungime, 14 cm lățime, prin urmare poate fi un model expozițional atrăgător.

Accesorii: Numărul pieselor: 2027 buc.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?