LEGO Jurassic World: Capturarea Velociraptorilor Blue și Beta - 76946

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copiii pasionați de dinozauri și vehicule cool vor adora acest set LEGO® Jurassic World Capturarea Velociraptorilor Blue și Beta (76946). Inspirat de o scenă palpitantă din filmul Jurassic World Dominion, include un camion de jucărie construibil, o motocicletă, o cușcă pentru dinozaur cu funcție de capcană și o pulpă de pui ca momeală pentru dinozaur.

Joacă creativă
Acest set de joc pentru copii de 6 ani și mai mari include 2 minifigurine: Maisie și Rainn Delacourt cu un pistol tranchilizant, plus figurinele dinozaur Blue și Beta, încurajând copiii să interpreteze și să imagineze povești originale. Conține instrucțiuni ușor de urmat, astfel încât chiar și începătorii pot construi modelele cu încredere, iar setul se combină perfect cu alte jucării de construcție LEGO Jurassic World pentru și mai multă acțiune de joacă.

Cadouri fantastice
Descoperă idei de cadouri pentru a încânta fanii de toate vârstele în populara gamă LEGO Jurassic World, cu figurine dinozaur turnate construibile, minifigurine și vehicule detaliate pentru joacă și expunere.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?