Lego Minions: Figurine Minioni din cărămizi 75551

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Vrei să intri în lumea imprevizibilă a Minionilor? Ei bine, acum poți! Construiește-ți Minionul preferat, apoi răsucește-l pentru a-i dezvălui compartimentul. Vezi versiunea figurină a fiecărui personaj. Pune-le în compartiment pentru a explora personalitatea răutăcioasă a fiecărui Minion. Creează invenții cu Kevin în laborator, sau pune-l pe Stuart în dormitorul său. Apoi reconstruiește-l pe Kevin în Bob cu setul său de joc kung fu. Un set de construcţie creativ care permite fanilor Minionilor să îşi construiască personajul favorit Minion. Copiii îi pot construi pe Kevin şi pe Stuart, apoi îl pot transforma pe Kevin în Bob. Odată ce personajul este construit, distracţia continuă. Copiilor le va plăcea să vadă că ochii se rotesc. Apoi pot explora setul de joacă complex din interior, folosind accesoriile distractive pentru a-şi crea propriile poveşti cu Minioni. Inspirat de filmul Minions: The Rise of Gru, copiii pot explora kung fu cu Bob, pot crea invenţii cu Kevin sau îl pot lăsa pe Stuart să tragă un pui de somn în dormitorul său. Este un cadou minunat pentru copiii cu vârste de peste 8 ani, care iubesc jucăriile Minioni. După ce se vor juca cu creaţia lor, copii vor adora să îşi expună modelele. Fiecare Minion LEGO construit din cărămizi măsoară peste 9cm lungime şi 11 cm lăţime. Kevin are peste 15cm înălţime, Stuart are peste 14cm înălţime, iar Bob are peste 12cm înălţime, ceea ce îi face ideali pentru joc şi expunere. Activaţi de imaginaţia copiilor! Nu este nevoie de baterii pentru această jucărie Minions pentru copii. Cu ajutorul Instrucţiunilor PLUS, chiar şi constructorii mai tineri pot avea un sentiment de realizare construind singuri. Fiecare set LEGO Minions încurajează distracţia creativă, cum ar fi interpretarea de roluri din filmul Minions: The Rise of Gru. Cărămizile de construcţie LEGO îndeplinesc cele mai înalte standarde industriale, plus criteriile de calitate proprii ale LEGO Group. Acest lucru asigură că ele sunt consecvente, compatibile şi se prind şi desprind uşor de fiecare dată. Cărămizile şi piesele LEGO Minions sunt testate în detaliu astfel încât să ne asigurăm că fiecare set respectă cele mai înalte standarde de siguranţă la nivel mondial.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Raritati din categoria

Produse populare LEGO ® din marca

Produse populare Gru - Minions cu personajul