LEGO Ninjago: Dragon de apă - 71754

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copiii pot juca poveștile incredibile din serialul de televiziune NINJAGO: Seabound, cu acest set de joc Dragon de apă extrem de detaliat (71754). Impresionanta jucărie dragon are cap, maxilar, picioare, gât și aripi poziționabile, și o coadă mobilă ce poate fi folosită ca armă, pentru a impulsiona ore întregi de joacă plină de beneficii pentru cei mici.

Jucării premium pentru copii
Jucăria dragon vine cu 5 minifigurine: NRG Nya, Zane Scuba cu papuci de scafandru, Prințul Kalmaar și 2 Păzitori Maaray periculoși, cu care copiii pot juca confruntări pasionante pentru a câștiga prețioasa amuletă de val. Există de asemenea un mini submarin cu o cabină pentru Zane Scuba și un stativ de expunere pentru amuletă.

Jucării formidabile pentru a uimi prietenii
Jucăriile LEGO NINJAGO oferă o evadare într-o lume de acțiune fantastică plină de distracție, unde copiii imaginativi își pot uni forțele cu eroii lor ninja în lupta nesfârșită pentru apărarea orașului NINJAGO. Fanii ninja și prietenii lor pot alege să se joace cu o colecție vastă de jucării de construcție, incluzând roboți puternici, nave detaliate și avioane super-rapide.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?