Lego Star Wars: Cască de Stormtrooper 75276

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Recreează aspectul sinistru al unei căști de Stormtrooper Star Wars din cărămizi LEGO cu acest model de colecție pentru construit și expus. Surprinde forma și detaliile emblematice ale căștii cu elemente LEGO, plus autocolantele grafice. Pentru a îndeplini misiunea, vei avea nevoie de nivelul de îndemânare al unui trooper de șoc de elită, apoi expui cu mândrie creația ta acasă, la birou ... sau oriunde dorești în galaxie! Testează-ți abilitățile de construcție și trăiește din nou emoția scenelor epice din filmele Star Wars cu această jucărie de construcție super detaliată LEGO Star Wars Casca de Stormtrooper 75276! Aspectul sinistru al Stormtrooper-ului este redată în detaliu cu piese LEGO și autocolante grafice, iar casca include o bază cu o placă cu nume pentru a forma o piesă de decor deosebită pentru acasă sau birou. Casca de Stormtrooper 75276 este o idee excelentă de cadou pentru fanii Star Wars cu vârsta de la 18 ani în sus, și este o provocare distractivă pentru orice constructor LEGO cu experiență. Face parte din noua noastră serie de seturi de decor LEGO Star Wars care include și Casca lui Boba Fett (75277) și D-O (75278). Casca face parte dintr-o serie de seturi de decor absolut uimitoare LEGO Star Wars - caută și Casca lui Boba Fett (75277) și D-O (75278). Acest set cu 647 de piese este un cadou de top pentru o iz de naștere sa u Crăciun sau oricare altă zi importantă pentru fanii de minim 10 ani și va fi o provocare interesantă pentru experții constructori LEGO. Casca de Stormtrooper LEGO Star Wars măsoară peste 18 cm înălțime, 13 cm lățime și 14 cm lungime - nu ocupă mult spațiu, dar designul său atrage toată atenția!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Star Wars din categoria

Produse populare LEGO ® din marca

Produse populare Star Wars cu personajul