LEGO Super Heroes Batmobile: Urmărirea lui Penguin - 76181

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copiii pasionați de Batman vor fi captivați de remarcabilul Batmobil LEGO DC Batman Batmobile: Urmărirea lui Penguin (76181).
Acest Batmobil emblematic pentru joacă și expunere pune acțiunea filmului Batman în mâinile copiilor de 8+ ani.

Batmobil lansator de racheteAcest
Batmobil gata de luptă are 2 trăgătoare cu arc care lansează mega rachete din față, simultan sau individual, când copiii apasă plăcile de pe capotă. Parbrizul și ansamblul acoperișului se ridică, pentru a putea așeza minifigurina Batman în carlingă. Este loc chiar și pentru un pasager. Acțiunea poate fi accelerată adăugând elementele de flacără albastră fixate de eșapament. Setul are 2 minifigurine: Batman, cu o pelerină din țesătură, și Penguin, cu un trăgător și un lansator de rachete portabil, incluzând un trăgător de piroane integrat ce lansează piese circulare. După terminarea aventurilor imaginative cu super-eroi, acest vehicul versatil arată formidabil expus în camerele copiilor.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?