LEGO Super Heroes: Evadarea din Cele zece inele - 76176

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Evadarea lui Shang-Chi din Cele zece inele LEGO Marvel (76176) clocotește de acțiune și aventuri emblematice din următorul film de succes al Studiourilor Marvel. Cu personaje uimitoare, vehicule și o mulțime de arme cool, este un set de joc formidabil pe care copiii vor adora să-l construiască și să-l expună, și cu care vor fi încântați să se joace.

Acțiune de mare viteză din filmul Marvel
Copiii se alătură unora dintre cele mai cool personaje, jucând pe roluri aventuri imaginative fără sfârșit cu Shang-Chi, Katy și Morris din filmul Shang-Chi și legenda celor zece inele ale Studiourilor Marvel. Ei au parte de urmăriri și lupte palpitante cu mașini și motociclete, folosind un arsenal de arme. Copiii se pot confrunta cu Wenwu, liderul celor Zece Inele, și cu acolitul său Razor Fist, care folosește în luptă un lansator de discuri și un lansator cu arc 1x4 ce aruncă „săgeți” asupra oricui îi iese în cale. Jucăriile de construcție LEGO sunt un mod minunat de a juca aventuri Marvel - iar acest set pune toată acțiunea în mâinile copiilor!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?