LEGO Super Heroes: Nava Gardienilor - 76193

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

LEGO Marvel (76193) Nava Gardienilor este perfectă pentru oricine are vârsta de cel puțin 14 ani și este pasionat de filmele Marvel Răzbunătorii, sau adoră pur și simplu să creeze modele cool.

Navă spațială Marvel de construit și expus
Fanii pot recrea detaliile autentice și stilul formidabil al uneia dintre cele mai emblematice nave spațiale din filmele Marvel Răzbunătorii. Carlinga cu deschidere are spațiu pentru toate minifigurinele emblematice LEGO Marvel incluse în set: Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor și un războinic Chitauri. Dotările distractive includ un depozit de arme, un computer și un loc unde eroii pot savura cafea și gogoși. Suportul rotativ permite poziționarea navei spațiale pentru o expunere dinamică și aventuri imaginative fără sfârșit. Iar când acțiunea se oprește, va arăta super-cool expusă în camera oricărui copil.

Jucării uimitoare de construcție pentru micii super-eroi
Kiturile de construcție Marvel Răzbunătorii permit copiilor să retrăiască scene din filmele lor preferate Marvel și să deschidă un univers pasionant al jocului pe roluri imaginativ cu super-eroi.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?