LEGO Super Heroes: Urmărirea cu motocicleta Batman și Selina Kyle - 76179

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

LEGO DC Batman: Urmărirea cu motocicleta Batman și Selina Kyle (76179) oferă o dublă distracție fanilor de 7 ani și mai mari. Acest set de 2 motociclete este inspirat din filmul The Batman și este perfect pentru pasionații de aventuri de mare viteză cu super-eroi.

Acțiune Batman - pe roți!
Copiii își duc imaginația într-o cursă palpitantă cu motocicleta, alături de Batman și Selina Kyle. Cu 2 motociclete puternice și 2 minifigurine, plus un Batarang, o armă cu cârlig, un lanț și un element de piatră prețioasă, aventurile palpitante nu vor lipsi niciodată. Un Batsignal care strălucește în întuneric oferă un plus de inspirație pentru poveștile nesfârșite cu super-eroi. Aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție conține un ghid digital suplimentar pe care copiii îl pot folosi pentru a mări, a roti și a vizualiza modelul. De asemenea, include un proces ghidat de construcție reală, astfel încât chiar și constructorii mai mici pot construi cu încredere.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO DC Super Heroes din categoria

Produse populare LEGO ® din marca

Produse populare Batman cu personajul