LEGO Super Mario: Set de extindere Mlaștina otrăvită a lui Wiggler 71383

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Lasă copiii să-și construiască propriul nivel in Jungla cu Setul de extindere Mlaștina otrăvită a lui Wiggler (71383) pentru a adăuga și mai multă emoție în universul lor LEGO Super Mario™. Acesta include o platformă culisantă pentru a se lupta cu Wiggle, pod pliant, plută detașabilă și un Bloc Super Stea, plus un Wiggler, Goomba și Parașutist Koopa pe care LEGO Mario (figurina nu este inclusă) trebuie să-i învingă. (Notă: pentru joaca interactivă ai nevoie de Setul de bază 71360 cu figurina LEGO Mario.) Aplicație distractivă Conferă și mai multă distracție construcției acestui set cu Instructions PLUS intuitive din aplicația gratuită LEGO Super Mario. Aceasta include instrumente digitale de vizualizare, sugestii pline de inspirație, și este de asemenea o platformă unde copiii pot împărtăși idei în siguranță. Acțiune nelimitată Seturile LEGO Super Mario aduc în lumea reală un personaj Nintendo preferat al familiei. Acestea sunt cadouri super pentru copii și sunt minunate pentru joaca pe cont propriu sau în grup. Setul de bază, Seturile de extindere și Costumele de puteri modulare permit fanilor să construiască nivele personalizate nelimitate.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?