LEGO Technic: Autobetonieră 42112

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fiecare construcție mare are nevoie de o betonieră robustă pentru a duce treaba la bun sfârșit. Vei prepara betonul cât ai clipi cu Autobetoniera LEGO Technic. Condu camionul, apoi rotește tamburul de amestecat pentru a prepara betonul. Gata de descărcat? Rotește tamburul de amestecat în sens invers acelor de ceasornic pentru a descărca betonul. Folosește pâlnia pentru a ghida betonul acolo unde ai nevoie, gata de următorul tău proiect de construcție.
Dă viață lumii construcției pentru copiii care adoră să vadă cum funcționează lucrurile. Micuții pasionați de vehicule se vor bucura să construiască această Autobetonieră LEGO Technic (42112). Cu 8 roți robuste, un motor care se mișcă, o cabină a șoferului cu deschidere și tambur mare de amestecare, arată exact ca în realitate. Copii pot roti tamburul manual sau îl pot seta să se rotească automat pentru a vedea cum se învârte în timp ce împing camionul. Când învârt tamburul în sens opus acelor de ceasornic, vor vedea cum se descarcă betonul. Joacă creativă la șantierul de jucărie Joaca imaginativă pe roluri este ușoară cu acest set de jucării de construcții. Camionul vine cu 100 de cărămizi LEGO 1x1 ce pot fi folosite ca beton. Copiii pot întoarce cărămizile în malaxor, iar apoi pot folosi maneta pentru a controla pâlnia și a turna betonul în poziție. Seturi de construcție avansată pentru copii Seturile de construcție de model LEGO Technic sunt ideale pentru fanii LEGO care sunt gata de o nouă provocare. Aceste vehicule se mișcă și arată ca în realitate, iar copiii vor adora să se joace cu creațiile lor.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?