LEGO Technic: Ford Mustang Shelby GT500 - 42138

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copiii de 9 ani și mai mari își pot construi propria mașină de jucărie cu arc pentru curse de dragstere cu acest palpitant set LEGO Technic Ford Mustang Shelby GT500 (42138). Construcția captivantă oferă copiilor o inițiere excelentă în inginerie – dar acesta este doar începutul! Folosind cele 2 motoare cu arc, copiii pot face mașina să gonească. Folosește aplicația AR pentru a duce experiența de joc la următorul nivel, cu o serie de funcții palpitante de realitate augmentată.

Întrece-te ca un pilot adevărat
Copiii pot avea parte de ore întregi de distracție punând la încercare jucăria mașină puternică cu aplicația LEGO Technic AR. Condu mașina, finalizează provocări și descoperă o mulțime de moduri distractive de a te juca. În plus, acest model este un exponat grozav - adaugă doar capacul din spate pentru a completa aspectul elegant.

O inițiere minunată în inginerie
Seturile LEGO Technic prezintă mișcări și mecanisme realiste care inițiază constructorii LEGO în universul ingineriei într-un mod accesibil și realist.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Technic din categoria

Produse populare LEGO ® din marca